Kyla

Porkka är en internationellt erkänd finsk formgivare och tillverkare av kommersiella kylskåp, kommersiella frysar, kyld och varm förvaring av livsmedel utrustning, dryck diskar och kylda frysdiskar.

Porkkas Future-skåp

Kyl, Medium och Frysskåp

Nedkylnings- och infrysningsskåp

Porkkas Future-skåp är utrustade med helautomatisk, elektronisk termostat och utvändig temperaturvisning. Inbyggd funktion för registrering och lagring av högsta och lägsta temperatur. Helhermetiskt och luftkylt aggregat. Med automatisk vattenav-dunstning. Förberedd för extern dataövervakning och försedd med potentialfri kontakt för anslutning till centrallarm. Modell för centralkyla har inbyggd expansions- och magnetventil. I skåpen finns plastbelagda trådhyllor som standard. Justerbara ben kan ersättas med hjul. Dörren, som levereras med läs, är självstängande.

Kyl- och frysrumsdörrar

Hyllinredningar

Porkkas sortiment innehåller en stor mängd lösningar för att sätta samman den bästa kombinationen av hyllor som både är funktionella, robusta och hygieniska. Våra kyl- och frysrumsdörrar finns i ett stort antal bredder, material och utföranden.

Coldroom

Kyl- och frysrum

Plug In-maskiner

Porkka kyl- och frysrum är anpassade för förvaring av kylda och frysta varor. Alla kyl- och frysrum kan ställas i linje. Maskinsektionen kan vara till vänster (standard) eller vid behov till höger. Alla Porkka kyl- och frysrum är utrustade med larmsystem.

Kyl och frysbänk

Kyl- och frysbänkar

Barkylbänkar

Porkkas kyl- och frysbänkar är kända för sin kvalitet och sin lagringskapacitet. Dessutom är de enkla att underhålla. Modulsystemet ger möjlighet till ett stort antal kombinationer av olika enheter. Bänkarna kan med enkelt handgrepp och utan verktyg plockas isär för rengöring service eller byte av gejder. Det är enkelt att komma åt alla viktiga komponenter. Just enkelheten förkortar tiden för servicearbetet avsevärt.