Washtek-21liten.jpg

Din framtid som egenföretagare inom Washtek franchise

På WashTek är vi stolta över att våra kunder förknippar oss med lättillgänglig, snabb och exakt service. De förväntar sig hög kompetens om maskinpark och förbrukningsmaterial, samt att vi tänker åt dem för att förenkla deras vardag.

Som franchisetagare blir du en del av WashTek där du alltid är ansiktet utåt. Tillsammans är vi alla inom WashTek franchise ansvariga för att både följa och utveckla vår framgångsmodell. Med vår personliga service och tekniska kompetens ser vi till att skapa långsiktiga relationer som är lönsamma både för dig som enskild franchisetagare, och för varumärket i stort. Därför är det viktigt att du också brinner för att leverera lite mer innan du bestämmer dig för att bli en av oss.

För oss är vår höga servicegrad ett förhållningssätt i den dagliga driften och ett arbetsverktyg för verksamheten i stort. WashTek vill ha en personlig relation med kunden, det är så vi utvecklar både vår egen verksamhet och hjälper våra kunder ta smarta beslut. Ju mer vi vet om våra kunder, desto lättare är det att förmedla den känsla av trygghet och kvalitet som vi levererar. Våra kunder ska kunna förvänta sig samma leverans och känna igen oss oavsett om de befinner sig i Kiruna i norr eller Malmö i söder.

 

VARFÖR FRANCHISE?

  • Du får styrkan av ett varumärke och fler kollegor i ryggen

  • Du kan fokusera på att ge dina kunder den bästa servicen

  • Du får tillgång till färdigt säljmaterial

  • Snabb och smidig uppstart

Bli en del av Washtek

Anmäl ditt intresse så kontaktar vi dig

Vad säger våra franchisetagare:

CHRISTIAN SCHMIDT,
DISTRIKTSANSVARIG SUNDSVALL

”På bara 4 månader så har jag närmare 150 kunder som jag är stolt leverantör till. Med WashTek i ryggen kan jag hålla en hög servicenivå till mina kunder. ”

 

BERTIL ANDERSSON,
DISTRIKTSANSVARIG DALARNA

”Tidigare hade jag inte tid att utveckla verksamheten. Nu får jag hjälp med säljmaterial som jag tidigare försummade, och efter 6 månader har jag tredubblat
omsättningen och anställt en servicetekniker.”

 

ROBERT PAVLOVIC,
DISTRIKTSANSVARIG GÄVLE/UPPSALA

”Det enda jag ångrar är att jag inte gjort det här tidigare. Jag är stolt över att vara en del av WashTek och den höga service vi levererar – tillsammans lyckas vi!”

Har du frågor?

Harri Hautamäki

Harri Hautamäki

Rikard Lindfors

Rikard Lindfors