WashTek10.png

Service & Reservdelar

I ordet service kan det läggas många olika värderingar, för WashTek betyder det ett totalt åtagande. Allt från utbildningar, säkerhet, föreskrifter, kemikalier, jourservice leveranser och inte minst diskmaskiner.

För WashTek innebär service ett totalt helhetsansvar. Vi felsöker, byter och reparerar pumpmotorer, kretskort, element mm. Vi hjälper också till med installationer och projekteringar av diskrum. Vi har genomgått serviceutbildningar hos välkända diskmaskinstillverkare och har den erfarenhet som krävs för att ge dig snabb och effektiv hjälp när du behöver oss.

Vi tillhandahåller en omfattande service på din diskutrustning. Vi reparerar och justerar er maskin så att ni alltid får det bästa tänkbara resultatet utifrån era förutsättningar. Korta disktider på 1-2 minuter medför att alla maskinens parametrar måste vara optimerade för att få ett bra resultat. Vi arbetar med alla på marknaden förekommande maskiner och vi har ett brett kontaktnät när det gäller problemlösningar och reservdelar mm.

När det är dax för uppgradering hjälper WashTek också till med inköp av ny eller begagnad diskmaskin även installationer, projekteringar av diskrum osv.

Förfrågan

För order, service eller andra förfrågningar, ange namn och telefon nr så återkommer vi snarast

Fyll i dina kontaktuppgifter och ett kort meddelande så kommer vi svara så snart som möjligt.