WashTek10.png

Service & Reservdelar

I ordet service kan det läggas många olika värderingar, för WashTek betyder det ett totalt åtagande. Allt från utbildningar, säkerhet, föreskrifter, kemikalier, jourservice leveranser och inte minst diskmaskiner.

För WashTek innebär service ett totalt helhetsansvar. Vi felsöker, byter och reparerar pumpmotorer, kretskort, element mm. Vi hjälper också till med installationer och projekteringar av diskrum. Vi har genomgått serviceutbildningar hos välkända diskmaskinstillverkare och har den erfarenhet som krävs för att ge dig snabb och effektiv hjälp när du behöver oss.

Vi tillhandahåller en omfattande service på din diskutrustning. Vi reparerar och justerar er maskin så att ni alltid får det bästa tänkbara resultatet utifrån era förutsättningar. Korta disktider på 1-2 minuter medför att alla maskinens parametrar måste vara optimerade för att få ett bra resultat. Vi arbetar med alla på marknaden förekommande maskiner och vi har ett brett kontaktnät när det gäller problemlösningar och reservdelar mm.

När det är dax för uppgradering hjälper WashTek också till med inköp av ny eller begagnad diskmaskin även installationer, projekteringar av diskrum osv.

Nu fixar vi även din köksutrustning

Nu gör vi livet ännu lättare för för dig som är kund hos WashTek. Från hösten 2019 erbjuder vi service och reparationer till alla typer av storkök som exempelvis ugnar, kylenheter och kaffemaskiner.

Våra duktiga servicetekniker har lång erfarenhet av maskinservice inom såväl industrin som storkök och har jobbat med de flesta märkena på marknaden.

Boka service

0920-634 00
service@washtek.se

Förfrågan

För order, service eller andra förfrågningar, fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi snarast.