_D028121.jpg

Jobba hos oss

Vill du bygga din egen verksamhet utifrån ett beprövat koncept? Då kan du bli vår nya franchisetagare.

Vi söker dig med höga ambitioner och eget driv för att vara med och utveckla WashTek. Du tycker om att vara ute hos kund och älskar att göra affärer. Då du kommer ha stort eget ansvar krävs både struktur och en förmåga att självständigt lösa problem. Hos oss får du stöttning att starta upp din egen verksamhet utifrån vårt beprövade koncept, sen skapar du din egen framgång. Våra kunder är restauranger och storkök vilket innebär bitvis mycket högt tempo. För att lyckas behöver du hålla en hög servicenivå, våra kunder handlar av just oss på grund av vår höga närvaro och kompetens.

För att få det absolut bästa förutsättningarna kommer du inleda med att gå igenom vår WashTek Academy där du får såväl teoretiska och praktiska förutsättningar för att leverera ute hos kund.

Din profil
* Erfarenhet inom service eller försäljning mot restaurang eller storkök
* Serviceinriktad och har kundens bästa för dina ögon
* Prestigelös, öppen och rättfram i din kontakt med andra människor
* Körkort

Tjänsten
WashTek är rikstäckande och just nu expanderar vi i alla delar av Sverige, så etableringsort kan diskuteras. Du kommer primärt bearbeta nya kunder och förvalta och utveckla dessa löpande. I din roll kommer vara med och aktivt driva vårt framgångsrika koncept som problemlösare och hygienpartner för restaurang, hotell & industri inom ditt område. I ditt sortiment har du ett professionellt utbud av kemprodukter och förbrukningsmaterial, samt våra professionella servicetjänster. För mer information hur det är att vara franchisetagare inom WashTek, läs här /länk/

Ansökan
Skicka din intresseanmälan samt eventuella frågor till Harri Hautamäki, etableringsansvarig: Harri@washtek.se 070-634 11 73


 

Bli vår nya servicetekniker.

Vi söker dig med höga serviceambitioner som tycker om att vara ut hos kund och lösa problem. Som servicetekniker hos oss besöker du restauranger och storkök regelbundet för att se till att deras maskiner gör jobbet så effektivt och smidigt som möjligt. Då du kommer ha stort eget ansvar krävs både struktur och en förmåga att självständigt lösa problem. Du trivs med högt tempo och tvekar inte att ta fram verktygslådan för att lösa driftstopp på stående fot. Våra kunder väljer oss på grund av vår höga närvaro och kompetens – det måste du tycka är motiverande.

Förutom underhåll, finjusteringar och reparationer är din uppgift också att lyssna på kunden och hjälpa dem hitta bättre produkter till disk, kök och städ. Du kommer arbeta med ett brett sortiment av förbrukningsmaterial och egna produkter av hög kvalitet. För dig som är driven finns också framtidsmöjligheter inom bolaget med eget franchise.

Din profil
* Utbildning eller motsvarande erfarenhet inom service på diskutrutning.
* Serviceinriktad och har kundens bästa för dina ögon
* Prestigelös, öppen och rättfram i din kontakt med andra människor
* Körkort

Tjänsten
Just nu söker vi förstärkning över hela landet då WashTek är rikstäckande och inne i en expansionsfas. Placeringsort kan därmed diskuteras. I din roll är du vårt ansikte utåt vilket ställer höga krav på din servicekänsla och flexibilitet. Fast lön.

Ansökan
Skicka din ansökan tillsammans med CV så snart som möjligt, intervjuer sker löpande.

Skicka ansökan och eventuella frågor till Harri Hautamäki, etableringsansvarig: Harri@washtek.se 070-634 11 73


 

Är du restaurangbranschens vassaste säljare? Då kan du bli en del av vårt team.

Vi söker dig med höga ambitioner och eget driv för att vara med och utveckla WashTek. Du tycker om att vara ute hos kund och älskar att göra affärer. Då du kommer ha stort eget ansvar krävs både struktur och en förmåga att självständigt lösa problem. Då våra kunder är restauranger och storkök är det bitvis mycket högt tempo vilket gör att du behöver ha hög servicenivå. Våra kunder handlar av just oss på grund av vår höga närvaro och kompetens.

Du kommer arbeta med ett brett sortiment av förbrukningsmaterial och egna produkter av hög kvalitet. Din uppgift blir också att hjälpa kunden att hitta bättre lösningar och även sälja in vårt serviceerbjudande av disk- och köksutrustning.

Din profil
* Erfarenhet inom försäljning mot företag (meriterande om detta är mot restaurangbranschen)
* Serviceinriktad och har kundens bästa för dina ögon
* Prestigelös, öppen och rättfram i din kontakt med andra människor
* Körkort

Tjänsten
WashTek är rikstäckande och just nu expanderar  i alla delar av Sverige, så placeringsort kan diskuteras. Du kommer primärt bearbeta nya kunder och förvalta dessa löpande i form av merförsäljning. I din roll kommer vara med och aktivt driva vårt framgångsrika koncept som problemlösare och hygienpartner för restaurang, hotell & industri inom ditt säljområde. I ditt sortiment har du ett professionellt utbud av kemprodukter och förbrukningsmaterial, samt våra professionella servicetjänster. Fast lön samt möjlighet till bonus. I tjänsten som säljare hos oss ingår även tjänstebil.

Ansökan
Skicka din ansökan tillsammans med CV så snart som möjligt, intervjuer sker löpande.

Skicka ansökan och eventuella frågor till Harri Hautamäki, etableringsansvarig: Harri@washtek.se 070-634 11 73

 


 

Om Washtek

WashTek är en specialgrossist som finns från Kiruna i norr hela vägen ner till Göteborg i söder. Vi är proffs på effektiv och ren disk, och arbetar med den senaste tekniken inom disk, tvätt och städ. Vi har en unik kunskap i branschen och arbetar varje dag med att säkerställa en god kvalitet, hygien och ekonomi för våra kunder.

WashTek AB är ett norrländskt företag som grundades 2015 i Luleå. Vi jobbar med hög kvalité och närvaro hos våra kunder och håller vad vi lovar. WashTek har stora visioner så följ med på resan mot ett ännu starkare varumärke i Stockholm.